Povestea Noastra

OCCO este un furnizor de experiențe. De neegalat.
Oferim într-un mod personalizat și inovator mâncăruri, băuturi și servire la evenimentele importante din viața clienților noștri, companii sau indivizi, folosind practici sustenabile și cu ajutorul unei echipe orientate spre a depăși așteptările clienților.

Partenerii fondatori au pornit compania in 2018 cu misiunea de a aduce bucătăria și servirea de înaltă clasă în industria de catering. Experiențele lor anterioare obținute prin deținerea unui restaurant, împreună cu experiențele de management operațional și vânzări de servicii în mediul corporatist, le-au permis să gândească în afara conceptului existent de “catering box”, ceea ce a dus la dezvoltarea pentru prima oară în România a conceptului de “servicii de catering de lux pe care ti le poti permite”.

OCCO a apărut în București și deservește clienții din capitală și județele limitrofe cu servicii de gastronomie fină, cu un design inovativ, meniuri personalizate pentru fiecare eveniment, servire impecabilă, servicii profesionale de logistică și organizare evenimente, cu o deosebită atenție la detalii și la respectarea bugetelor clienților noștri.

Chiar dacă adesea sunt recunoscuți în industrie ca organizatorii de petreceri ai firmelor din IT&C, datorită capacității de a furniza servicii de catering și evenimente inovatoare, cu o servire de cea mai înaltă ținută, compania a ajuns să livreze deasemenea către mari companii din variate industrii cum ar fi retail, servicii financiare, educație, sănătate, automotiv, samd.

După primul an de activitate, datorită cererilor tot mai numeroase de a deservi și evenimente private, OCCO a intrat și pe această piață și a furnizat servicii de catering pentru petreceri private de cea mai înaltă ținută: nunți, botezuri, aniversări.